بيضة مخفوقة. زيت عباد شمس للقلي. نصف كوب طحين. ملعقة كبيرة فلفل أحمر حار مطحون. ملعقتان كبيرتان كزبرة مطحونة. ملعقتان كبيرتان كمون مطحون. ملعقتان كبيرتان كاري. 1 كجم سمك فيليه. ملح وفلفل (للتذوق). أربع ملاعق كبيرة عصير ليمون. التحضير: امزجي الطحين مع الكمون والكزبرة والفلفل المطحون والكاري، ثم اغسلي قطع السمك جيدا وتبليها بعصير الليمون والملح والفلفل. أضيفي إلى مزيج الطحين حوالي ثلاثة أرباع كوب ماء والبيضة وقلبي جيدا حتى يمتزج الخليط، واتركيه جانبا عشر دقائق. سخني الزيت جدا، ثم اغمسي السمك فى مزيج الطحين حتى يغطى جيدا وضعيه فى الزيت حتى يصبح لونه بني مائلا إلى الذهبي. جففي السمك باستخدام محارم المطبخ وقدميه فورا. و بالهنا و الشفا
موضوع: رد: السمك الفيليه المحمر بالتوابل 25/10/08, 05:44 am
تسلم الايادى يا قمراية مع انى ماليش فى السمك قد كده انما شكلها مشهى جدااااا بقولك ايه هو مفيش جمبرى؟ اصلى بحبه قووووووووى بس جامبو من فضلك ومشوى يا سلاااااااام والله جوعت قوى
أنا يا نور بحب جمييييييع أنواع أكل البحر... شكـــــــــــــرا على أكلة السمك دى.. وهستخبى عشان دريم ما تشوفنيش ..لأنى سأهجم على الجمبرى اللى هى طلبته...
لأ ارجوك كده ماينفعش هههههههههههههههه ماشي براحتك انا من هنا ورايح هاكل قبل ما ادخل المطبخ علشان ماحدش يتحكم فى امال ايه فاكراني هخاف وعموماً انت اللى بدأت معايا