كيلو كبدة حزمة بقدونس 6 فصوص ثوم حبة فلفل أخضر كبير (رومي) حبة فلفل أحضر حار عصير ليمونتين كوب ماء ملح + بهار حسب الرغبة
الطريقة:
تغسل الكبدة وتوضع في مصفاة حتى يتصفى منها الماء تقطع إلى مكعبات متوسطة الحجم وتوضع في صينية الفرن توضع فوقها باقي المقادير مفرومة (البقدونس، الثوم،الفلفل الحار والفلفل الرومي) يرش عليها الملح والبهار تغطى بكوب الماء وعصير الليمون توضع بالفرن إلى أن تنضج تماماً
smsma26 عضو فعال
المشاركات : 198العمر : 42الدولة : egyptالتواجد بالمنتدى : الاوسمة : نقاط النشاط : 6018تاريخ التسجيل : 24/02/2009
وطالما الموضوع فيه كبده انا طبعا موجودة انت عارف انا بموت فيها مع انى والله امبارح اتغديت واتعشيت كبده بس كبدة الشيف صابر لا يعلى عليها انا جايبه معايا طبقى اخد فيه بس ماتستخسرش يا صابر انا عايزة كتير ياللا بينا
mostafagad مشرف المنتديات الاسلامية
المشاركات : 2194العمر : 39الدولة : مصرالمزاج : رضيت بالله رباً وبالاسلام ديناً وبمحمد صلى الله علية وسلم نبياً ورسولارقم العضوية : 88 التواجد بالمنتدى : نقاط النشاط : 6540تاريخ التسجيل : 10/09/2008