saber_200737 مدير المنتدى
المشاركات : 8501 العمر : 44 الدولة : مصر رقم العضوية : 15 التواجد بالمنتدى : الاوسمة : نقاط النشاط : 22211 تاريخ التسجيل : 13/07/2008
اضافات sms:
| موضوع: فراخ بانيه بالزبادى 11/08/09, 09:53 am | |
|
| المقادير: | صدور فراخ حسب الرغبة للتتبيلة فلفل أخضر وطماطم وليمون وبصل ملح وفلفل وبهارات فراخ قليل من الجنزبيل وجوزة الطيب والقرفة علبة زبادى زيت أو سمن | | التحضير: | هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض ؟؟؟؟!!!!!!!! هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه
على ضمانتى ...............
أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............
نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ... وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ... نجهز التدبيلة الجديدة بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .
ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......
بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى) نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير
مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط حتى لا تحترق من الداخل وابدئى القلى مع ملاحظه ان الطريقه المثلى للتحمير هى بوضع زيت مع سمن وبالهنا |
| |
|
Dream Admin
المشاركات : 7031 الدولة : مصر المزاج : رايقة الحمد لله رقم العضوية : 1 التواجد بالمنتدى : الاوسمة : نقاط النشاط : 11101 تاريخ التسجيل : 20/06/2008
اضافات sms:
| موضوع: رد: فراخ بانيه بالزبادى 11/08/09, 02:43 pm | |
| تسلم ايديك يا صابر وطبعا جارى التجربة وان شاء الله تطلع جميلة | |
|
saber_200737 مدير المنتدى
المشاركات : 8501 العمر : 44 الدولة : مصر رقم العضوية : 15 التواجد بالمنتدى : الاوسمة : نقاط النشاط : 22211 تاريخ التسجيل : 13/07/2008
اضافات sms:
| موضوع: رد: فراخ بانيه بالزبادى 11/08/09, 03:34 pm | |
| شكرا على مرورك دريم والزبادى احسن من البيض بيدى مزازه محببه بس بيخلى الفيليه طرى مش ناشف | |
|